אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך לאהוב את עצמי בלי תנאים? ✔לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
אהבה עצמית, איך לאהוב את עצמך, מהי אהבה, למצוא אהבה בחיים, איך לאהוב את עצמי בלי תנאים?, איך לגרום לו להתאהב בי שוב, אתרי אהבה, איך אפשר לדעת אם הוא אוהב אותך, בגידה באהבה, הגדרה של אהבה, עזרה באהבה, אהבה התלויה בכסף, איך גורמים לאהוב שלי לאהוב אותי, איך יודעים אם זאת אהבה אמיתית, מחויבות לעומת אהבה, רוצה לאהוב את עצמי ולהיות מאושר, איך לגרום לבעלי לאהוב אותי, איך לגרום לגבר לאהוב את עצמו, איך גורמים לאנשים לאהוב אותך, איך להפסיק לאהוב, מאמן עסקי, איך לאהוב, ספרים על אהבה ואינטימיות, אהבה אמיתית מהי, איך אהבה נגמרת, איך לגרום למשהי לאהוב אותי, מדוע האהבה דועכת, איך לאהוב אותך, התאהבות מהי, איך תגרמי לו להתאהב בך, קבלה ואהבה עצמית, אהבה אובייקטיבית, איך לתת לילדה לאהוב אותך, מציאת אהבה, איך לאהוב את עצמי, פעולת לאהוב את עצמך, איך לאהוב את עצמך, איך בנאדם אמור לאהוב את עצמו, אימון עסקי, איך לגרום לבחור להתאהב בך, לגרום לאהבה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
6:39לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות לפייסבוק, תגובות בפייסבוק, הערכה עצמית, להאמין בעצמך
למה אנשים אוהבים לקבל לייקים בפייסבוק?

אחת השאלות שאליעד כהן מציג בהרצאה זו היא: מדוע אנשים אוהבים לקבל לייקים בפייסבוק? באופן טבעי, התשובה הראשונית היא שזה גורם להם להרגיש טוב. אבל למה בדיוק זה עושה להם טוב? הלייק נתפס בעיני אנשים כהסכמה, כאישור, כמעין תמיכה חברתית. אם אדם מעלה פוסט ומקבל לייקים, הוא מתחיל לחשוב שהסביבה מסכימה איתו, או רואה אותו כחכם, מוצלח, או מעניין. עצם המחשבה הזו מייצרת אצל האדם תחושה חיובית.

לדוגמה, אם אדם מעלה תמונה שלו צונח ממטוס ומקבל לייקים רבים, הוא מתחיל לחשוב מחשבות חיוביות על עצמו כמו "אני אמיץ", "אני מיוחד", "אני מעניין". לעומת זאת, אדם שמעלה פוסט עם דעה או מחשבה מסוימת, ומקבל לייקים, מתחיל לחשוב "אני חכם", "הדעות שלי נכונות". בשני המקרים, המנגנון זהה - הלייק משמש כאישור לכך שהאדם ראוי להערכה.

איך לייקים ממלאים חסרונות אצל האדם?

אליעד מסביר כי הסיבה המרכזית לתחושה החיובית בעקבות לייקים היא שהלייקים ממלאים חיסרון של האדם. האדם לא בטוח בעצמו וביכולותיו, ולכן מחפש אישור חיצוני כדי להרגיש טוב עם עצמו. כשעושים לו לייק, הוא חושב באופן בלתי מודע משהו כמו "הנה, מישהו מאשר את מה שאני חושב על עצמי, סימן שזה נכון". ברגע שהוא מאמין במה שהוא חושב שהאחרים חושבים עליו, הוא מתחיל להרגיש טוב יותר.

למשל, אם מישהו כותב תגובה לפוסט ומקבל לייקים, הלייקים נותנים לו הרגשה שמה שהוא כתב נכון וחכם. לפני כן, הוא לא היה לגמרי בטוח בעצמו ובאיכות התגובה שלו. אבל אחרי שקיבל לייקים, הוא מאמין יותר בעצמו, והחיסרון של חוסר הביטחון מצטמצם.

למה הלייק עוזר למישהו להרגיש טוב עם עצמו?

הסיבה שלייק עוזר לאדם להרגיש טוב קשורה למנגנון האמונה. האדם מאמין שאם אחרים אומרים משהו חיובי עליו, כנראה שזה נכון. אליעד מדגיש שהמילה החשובה היא "מאמין". כלומר, האדם מאמין באופן אוטומטי שהדעה של האחרים נכונה, וזה מה שגורם לו להרגיש טוב.

לדוגמה, אם אדם חושב שהוא מוצלח, אבל לא לגמרי בטוח בכך, ברגע שהוא מקבל לייקים, הוא מפרש את הלייקים כהוכחה נוספת לכך שהוא אכן מוצלח. זהו מנגנון שבו האדם משתמש בדעות חיצוניות על מנת לאשר לעצמו את מה שהוא רוצה להאמין עליו.

האם לייקים משפיעים על כולם באותה מידה?

לא. אליעד כהן מסביר כי ההשפעה של הלייקים תלויה במידת הביטחון העצמי של האדם. אם אדם בטוח לחלוטין בעצמו ובמה שהוא חושב, אז לייקים לא ישפיעו עליו לטובה או לרעה. אם מישהו יודע בוודאות שהוא חכם, אמיץ או מוכשר, לייקים לא יתרמו לו דבר, כי אין שום ספק או חוסר שהוא צריך למלא.

מצד שני, אם האדם חושב בצורה שלילית על עצמו ולא מאמין ביכולותיו, גם לייקים רבים לא יוכלו לשנות זאת. הוא פשוט לא מאמין ללייקים, ולכן הם לא יכולים לשפר את תחושתו. הלייק יעזור רק למי שנמצא במקום לא בטוח - מי שלא לגמרי משוכנע בערך שלו, ולכן נעזר באישור חיצוני כדי לחזק את האמונה שלו בעצמו.

כיצד תגובות שליליות משפיעות על האדם?

אליעד מדגיש כי בדיוק כפי שלייקים יכולים לעזור לאדם להאמין שהוא מוצלח וחכם, כך גם תגובות שליליות או חוסר בלייקים עלולים לגרום לאדם להרגיש רע יותר. אותו מנגנון של אמונה שמשמש לקבלת תחושה חיובית מהסביבה, פועל גם בכיוון ההפוך - אם הסביבה מגיבה בצורה שלילית, האדם עלול לחשוב דברים שליליים על עצמו ולהרגיש רע יותר.

כיצד האמונה משפיעה על הרגשות שלנו?

המנגנון המרכזי שאליעד כהן מתאר הוא אמונה. כאשר אדם מקבל תגובה חיובית, כמו לייק או מילה טובה, הוא בוחר להאמין במה שנאמר עליו. האמונה הזאת מחברת בין המחשבות של הסביבה לבין המחשבות של האדם על עצמו. לדוגמה, אם מאה אנשים יגידו לאדם שיש לו יתוש על האוזן, והאדם לא בטוח אם זה נכון או לא, יש סיכוי שהוא יאמין לכך ויחפש את היתוש. באופן דומה, כאשר אדם מקבל לייקים, הוא חושב "כנראה שאני באמת מוצלח", ולכן הוא מרגיש טוב.

האמונה היא הגורם המחבר בין הסביבה לבין האדם עצמו. אם האדם לא היה מאמין באופן אוטומטי למה שאחרים חושבים עליו, הלייקים או חוסר הלייקים לא היו משפיעים על הרגש שלו. אבל בגלל שהוא מאמין שמה שאחרים אומרים נכון, דעת הסביבה הופכת להיות חלק ממה שהוא חושב על עצמו, ומשפיעה על תחושת הערך והביטחון שלו.

האם אפשר להיות אדישים ללייקים?

לפי אליעד, אפשר להיות אדיש ללייקים, אבל רק בתנאי שהאדם בטוח במאה אחוז בעצמו. במצב כזה, האדם יודע בדיוק מי הוא ומה הוא שווה, ולכן הוא לא זקוק לאישור חיצוני. אבל רוב האנשים אינם במצב כזה של ביטחון מוחלט, ולכן הם מחפשים חיזוקים מבחוץ. הם מאמינים שלייקים ותגובות חיוביות אכן משקפים את ערכם העצמי.

אליעד מדגיש שהמטרה האמיתית היא להגיע למצב שבו הערך העצמי אינו תלוי בדעתם של אחרים, ואז לא יהיה צורך באישורים חיצוניים כמו לייקים, כדי להרגיש טוב עם עצמנו.
למה אנשים אוהבים כשעושים להם לייקים בפייסבוק?

בשאלה הזאת עולה הסברה שאנשים מרגישים טוב כשהם מקבלים לייקים בפייסבוק. ההנחה היא שאם הם אוהבים את זה, כנראה שזה ממלא אצלם צורך כלשהו. נשאלת השאלה: למה בן אדם שעשו לו לייק בפייסבוק מרגיש יותר טוב? בתשובות שהועלו, נאמר שלייק מחזק את התחושה שמסכימים איתו, או שהוא חכם, או שמשהו שהוא העלה (כמו תמונה או פוסט) נתפס בעיני אחרים כמעניין או ראוי להערכה.

כיצד הלייק ממלא את החיסרון של האדם?

עולה הטענה שלבן אדם יש חיסרון מסוים בביטחון העצמי. הוא לא לגמרי בטוח בעצמו, ולכן חוות דעת חיצונית חיובית (למשל לייק) ממלאת אצלו את החיסרון. כשאדם מקבל לייק, הוא חושב לעצמו: "כנראה שמה שכתבתי נכון", או "כנראה שאני מעניין", או "כנראה שאני מוצלח". ברגע שהוא מאמין שזו האמת על עצמו, הוא מרגיש טוב יותר, כי התחושה הזאת פוגשת את חוסר הביטחון שלו ומקטינה אותו.

יש גם הבדל בין מצב שבו מישהו מעלה תמונה שלו צונח ממטוס וזוכה ללייקים, לבין מצב שבו מישהו כותב רעיון או דעה ומקבל לייקים. בשני המקרים, עצם הלייק גורם לו להאמין שיש הסכמה או הערכה מהסביבה, וכך הוא מתחיל לחשוב על עצמו מחשבות חיוביות יותר.

האם תמיד לייק יגרום להרגשה טובה?

אם האדם בטוח במאה אחוז שהוא צודק או מצליח, אז לייקים לא ממש מעלים או מורידים. אם כל העולם יאמר לו "אתה צודק", אבל הוא כבר משוכנע לגמרי בזה, לא ייווצר אצלו שינוי. הוא לא היה בספק, ולכן אין פה חידוש שיוצר תחושה חיובית או שלילית. מנגד, אם אדם בטוח לגמרי שהוא טועה או לא ראוי, אז גם אם יעשו לו המון לייקים, זה לא ישנה לו, כי הוא עדיין לא מאמין ללייקים הללו.

איך אמונה משפיעה על תגובת האדם ללייקים?

הסיבה שלפעמים לייק יוצר תחושת ביטחון היא שאדם נוטה להאמין ש"אם אחרים אמרו לי משהו חיובי, כנראה זה נכון". האמונה הזאת מחברת בין מה שאומרים עליו מבחוץ לבין מה שהוא חושב על עצמו מבפנים. דוגמה קיצונית שממחישה זאת היא: אם מאה אנשים יגידו לך "יש לך יתוש על האוזן" כאשר בפועל אין לך יתוש, זה לא באמת מחייב אותך להאמין להם, אבל אם אתה לא בטוח, יכול להיות שתתחיל לחשוב "אולי באמת יש שם יתוש?". באופן דומה, כשמישהו מקבל לייקים, הוא עשוי לחשוב "כנראה שאני מוצלח", וכך האמונה מאפשרת ללייק למלא את החיסרון.

מה קורה לאדם שאינו בטוח בעצמו?

כאשר אדם לא לגמרי בטוח בעצמו, הוא מחפש אישור חיצוני. לייקים בפייסבוק יכולים לשמש מעין הוכחה לכך שהוא "טוב", "מעניין" או "ראוי להערכה". ברגע שהוא מאמין ללייקים האלה, הוא מתחיל לייחס לעצמו תכונות חיוביות ומרגיש טוב יותר. באותה מידה, אם יקבל תגובות שליליות או אם לא יהיו לייקים, הוא עלול להרגיש רע יותר, כי האמונה שהוא מייחס לדעתם של אחרים פועלת גם בכיוון השלילי.

האם אפשר להישאר אדיש ללייקים?

מי שבטוח בעמדתו ובדימוי העצמי שלו, לא נוטה להתלהב מלייקים או להיפגע מחוסר לייקים. אם האדם חושב "אני יודע מה אני שווה" בלי קשר לדעתם של אחרים, הוא לא יישען על הלייק כדי לאשר לעצמו שהוא ראוי. אבל רוב האנשים אינם במצב של ביטחון מוחלט, ולכן הם נוטים להסתכל על הלייק כמעין חיזוק חיצוני לראייתם העצמית.
עכשיו השאלה היא כזאת למה אנשים אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק בהנחה שהם אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק.

ש: דיברנו על זה.

אליעד: אוקי מדברים על זה עוד פעם, למה אנשים אוהבים שעושים להם לייקים בפייסבוק תשובה?

ש: זה גורם להם להרגיש טוב.

אליעד: נכון אז אם הם אוהבים את זה כנראה שזה עושה להם טוב, למה זה עושה להם טוב מה ההיגיון בזה, למה בן אדם שעושים לו לייק בפייסבוק.

ש: שמסכימים איתם שהם חכמים.

אליעד: מה זאת אומרת איך זה שעשו להם לייק בפייסבוק זה גורם להם לחשוב שהם חכמים או שהם מסכימים איתם, בא נגיד נלך על אני נגיד רציתי לתת דוגמה נגיד שמישהו מעלה תמונה ועושים לו לייק אוקי, עכשיו מה זה אומר נגיד שחושבים שהוא חכם? לא, שמסכימים איתו? לא. אבל בא נניח נלך על דוגמה שלך מישהו כתב תגובה ונגיד עשו לו לייק אז מה זה אומר, איך זה עשה לו יותר טוב שעשו לו לייק איך מה קרה לבן אדם?

ש: זה מילא לו חיסרון.

אליעד: איך איזה חיסרון זה מילא?

ש: חיסרון שהוא לא היה בטוח שמה שהוא כותב זה נכון חכם יפה והוא לא בטוח בעצמו יש לו חיסרון עם עצמו, הוא לא שלם עם עצמו ואז כשעושים לו לייק אז הוא מדמיין.

אליעד: כן זאת השאלה זה שיש לו חיסרון זה הגיוני זה שכשעשו לו לייק זה מילא לו את החיסרון זה גם הגיוני כי זה עשה לו טוב, השאלה איך זה מילא לו את החיסרון הלייק מה קרה במוח כשהוא ראה לייק ופתאום נהיה לו יותר טוב מה קרה?

ש: החוסר ביטחון שלו הצטמצם.

אליעד: יפה איך?

ש: זה גם תלוי מי עושה לו לייק נכון?

אליעד: ברור נכון.

ש: זה כמו כל דבר הוא לא בטוח בעצמו.

אליעד: כן, השאלה היא אבל למה הלייק עזר לו איך הלייק עזר לו?

ש: זה כמו מילה טובה שמישהו נותן לך לדוגמה.

אליעד: יפה איך, למה מילה טובה שמישהו נותן לך זה יגרום לך נגיד להרגיש יותר טוב בהנחה שזה גורם לך להרגיש יותר טוב?

ש: כי האנשים האלה מייצגים חלקים שלך.

אליעד: אז למה זה גרם לך להרגיש יותר טוב החלקים האלה כבר היו קיימים בתוכך קודם.

ש: הם מייצגים את החסרונות בדיוק.

אליעד: את החסרונות?

ש: כן את חוסר השלמות של הבן אדם מול עצמו.

אליעד: איזה חלקים, בן אדם העלה תמונה לפייסבוק שהוא צונח ממטוס בסדר עשו לו לייק, זה עשה לו מאוד טוב למה?

ש: הוא יתחיל לחשוב על עצמו מחשבות טובות.

אליעד: למה?

ש: אני טוב ואני מדהים.

אליעד: איך?

ש: מה איך?

אליעד: למה כשעשו לו לייק הוא חשב על עצמו מחשבות טובות?

ש: הוא חשב שהם גם חושבים את זה.

אליעד: אז מה, למה כשהוא חושב שהם חושבים עליו מחשבות טובות זה גורם לו לחשוב על עצמו מחשבות טובות או כי הוא חושב שהם חושבים מחשבות טובות, למה זה גורם לו לחשוב על עצמו מחשבות טובות, יש לי שאלה אם מישהו חושב עליך מחשבות רעות זה מחייב אותך לחשוב על עצמך מחשבות רעות? אוקי, אם מישהו חושב שהרגל שלך מלוכלכת זה מחייב אותך לחשוב שהרגל שלך מלוכלכת? לא, אם מישהו חושב שהרגל שלך כואבת זה מחייב אותך לחשוב שהרגל שלך כואבת? לא. נכון אז למה אז מה זה משנה כאילו אז הם חושבים, אז הם חושבים מחשבות טובות מה זה אומר למה.

ש: אז גם אתה חושב על עצמך את המחשבות האלה.

אליעד: כן למה, אם מישהו חושב עכשיו יעמדו מאה אנשים ויגידו לך אנחנו חושבים שהרגל שלך כואבת הם חושבים שהאוזן שלך כואבת, הם חושבים שיש לך יתוש על האוזן אבל אין לך יתוש על האוזן.

ש: היא לא בטוחה בזה אבל.

אליעד: מה הקשר מה קשור זה שחושבים עליך משהו לזה שאתה חושב אותו על עצמך מה הקשר?

ש: כי זה דברים שאתה בכל אופן מנסה לבדוק אצלך ואתה בספק לגביהם אז כשחושבים על זה אז זה מטעה את המשקל, אם משהו שאתה יודע וזה לא מזיז לך.

אליעד: איך זה מטעה את המשקל?

ש: כי אתה חושב שזה סימן אתה רואה את זה כסימן, כמו עוד הוכחה כזאת שאני כזה.

אליעד: אז קודם כל התשובה היא נכונה אבל אני חיפשתי את המילה מאמין כי אתה פשוט מאמין לזה, זה כל הסיפור כולו כי אם אנשים עשו לבן אדם לייק אז הוא אומר "רגע אוקי למה הם עשו לי לייק כי הם חושבים ככה וככה, אוקי מאמין לזה נשמע מגניב בוא נאמין לזה, אם אני מאמין לזה אני חושב את זה אם אני חושב את זה זה עושה לי טוב, מעלה אתה הערך". נגיד לדוגמה מישהו עושים לו מלא לייקים אז הוא חושב אם הם עושים לייק כנראה שהם חושבים שמה שכתבתי זה נכון אז אני מאמין לזה שזה נכון.

עכשיו אם הוא היה בטוח שמה שהוא כתב זה לא נכון או שהוא היה בטוח שמה שהוא כתב זה כן נכון ממילא הוא לא היה יכול לקבל תועלת או נזק אם עושים לה לייק או דיסלייק לצורך העניין. אם בן אדם בטוח במשהו אז אם כל העולם יגיד לו שונה או יגיד לו אותו דבר זה לא מעלה ולא מוריד, אם בן אדם בטוח במשהו כל העולם יגיד לו אתה צודק כאילו "אני יודע את זה מה זה אומר זה לא אומר כלום לא היה לי ספק שאני צודק או טועה לכן זה לא הוסיף לי כלום".

או אם בן אדם בטוח במשהו וכל העולם אומרים לו הפוך אבל הוא בטוח בזה שזה ככה מה זה משנה מה העולם אומרים, הבעיה שאנשים אומרים משהו ובן אדם פתוח אליהם במקום לשאול את עצמו מה האמת הוא שואל את עצמו "אוקי מה נראה לי מה נדמה לי או מה אני רוצה לחשוב" אז בעצם הוא מעלה את התמונה כדי שיעשו לו לייק כי אז הוא מאמין למה שאמרו עליו וכשהוא מאמין למה שאמרו עליו אז ממילא זה לפעמים יוצא לו לטובה כשהוא מאמין שחושבים עליו דברים טובים ולפעמים זה יוצא לו לרעה כשהוא חושב שאומרים עליו דברים רעים זה הכל.

אבל ההתניה במוח היא אמונה "אם אומרים עלי כנראה שזה נכון" האמונה הזאת האמונה היא מדביקה את מה שחושבים עליך למה שאתה חושב על עצמך ואחרי שאתה כבר חושב את זה על עצמך ממילא זה עושה לך טוב עושה לך רע וכו'. הבנו את הסיפור?
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לייקים בפייסבוק, תגובות חיוביות, דיסלייק, אהבה עצמית, ערך עצמי, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, מה חושבים עליך? העלאת תמונות לפייסבוק, תגובות בפייסבוק, הערכה עצמית, להאמין בעצמך
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
אהבה הצלחה וחיים טובים - הספר על: איך לאהוב את עצמי בלי תנאים?, אהבה והתאהבות, איך לגרום למישהו לאהוב אותך, מהי אהבה, איך ליצור אהבה, איך להאמין בעצמך? איך לשפר את הזיכרון? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך להצליח בזוגיות? איך לנהל את הזמן? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך להיות מאושר ושמח? איך לפרש חלומות? איך ליצור אהבה? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למצוא זוגיות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשתול מחשבות? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשנות תכונות אופי? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לחנך ילדים ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך לגרום למישהו לאהוב אותך, איך לאהוב את עצמי בלי תנאים?, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? מועקות נפשיות וייאוש? דיכאון? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? כעס ועצבים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בדידות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מהי אהבה, האם יש או אין אלוהים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה יש רע בעולם? מה המשמעות של החיים? האם אפשר לדעת הכל? למה העולם קיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע וסבל בעולם? איך להנות בחיים? האם הכל אפשרי? מי ברא את אלוהים? בשביל מה לחיות? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש משמעות לחיים? האם יש בחירה חופשית? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם לדומם יש תודעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? למה לא להתאבד? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להיות מאושר? האם יש אמת מוחלטת? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
הגדרת אהבה פחד לאהוב חיפוש אהבה פחד להיפגע והתאהבות למה גברים אוהבים ביציות? התאהבתי אהבה מנצחת את כל הקשיים מי לא אוהב שאלות? למה לא לאהוב את החיים? לגרום לו להתאהב שוב הורים אוהבים את הילדים אוהב שעמום אך ורק אהבה חוקי האהבה חיזור או אהבה אובססיבית האם שנאה היא אהבה? לגרום לו לאהוב אותי למצוא אהבה אמיתית איך לאהוב מישהו בלי תנאים? למה לא טוב לאהוב את עצמך? אהבה שנובעת ליצור חוסר אהבה תחושת אהבה איך להתחיל לאהוב את עצמי כמו שאני? מה רע באהבה? אהבה עצמית פנימית האם האהבה היא ללא תנאים? לא אוהב מספיק האם זו תלות או אהבה? לאהוב את עצמך בלי תנאים אוהב בחורה אחרת למה שהוא יאהב אותי? לשמור על האהבה להפסיק לאהוב אקס למה שמישהו ישנא את מי שאוהב אותו? תגובה לבגידה כמבחן לאהבה אהבה מתמשכת בזוגיות לשכנע אקסית לאהוב האם זו אהבה או אינטרס? להתאהב במפלצת למה היא לא אוהבת אותי כמו שאני אותה? מה הכי חשוב בלגרום לאקס להתאהב בך? איך לאהוב ילדים? לא אוהב שנועצים בי מבטים האם להגיד לה שאני אוהב? למה שמישהו יכעס על מי שאוהב אותו? למה קשה להתאהב מחדש? אהבה עצמית שלילית המחיר של ההתאהבות אהבה נכזבת נוסחה לגרום למישהו להתאהב בך איך תדעי שאת אוהבת? אהבה מושלמת לאהוב משהו שעושה לך רע חקירת הרצון לאהוב את עצמי האם אפשר להתאהב שוב? אהבה היא ללא תנאים ביטוי של אהבה לאהוב כסף האם יש אהבה ללא תנאים בזוגיות? מי שאתה אוהב? איך לאהוב את הרע? הרגשה של חוסר אהבה אוהב מישהי אחרת האם אתה אוהב את עצמך? לאהוב את עצמך עם תנאים אהבה אין סופית לשכנע מישהו לאהוב אותך אחרי בגידה אני באמת אוהבת אותו האחת שתאהב אותי בלי תנאים אני אוהב להעניק להשיג אהבה אמיתית התאהבות יוצרת שנאה כמה זמן לוקח להפסיק לאהוב? מה לעשות להחזיר אהבה? פרידה ממאהב האם טוב להתאהב? לא אוהב סקס האם היא אוהבת אותי? רצון לאהבה מוחלטת מה זה לאהוב את עצמי? לגרום לגברים לאהוב אותי לגרום למישהו אחר לאהוב רוצה שהיא תאהב אותי לגרום לבחורה לאהוב איך לדעת האם הוא אוהב? לגרום למישהו לאהוב אותך לאהוב באופן יחסי אהבה ללא תמורה להפסיק לאהוב אותו איך לעשות כסף במה שאתה אוהב? להיות זאת שכולם אוהבים הכל אהבה אוהב את מה שעושה לו רע לגרום לנשים להתאהב בך אוהב את מי שלא אוהב אהבה על תנאי לאהוב את נותן השירות איך להצליח לעשות דברים שאתה לא אוהב לעשות? לגרום לבחורה להתאהב עוד נושאים ...
האתר Love.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא טיפול אהבה, מאמן אהבה, אימון אהבה בתחום איך לאהוב את עצמי בלי תנאים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Love.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.6719 שניות - עכשיו 08_11_2025 השעה 17:39:46 - wesi12