אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון לכיבוש, רוצה לכבוש...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
אהבה עצמית, איך לאהוב את עצמך, מהי אהבה, למצוא אהבה בחיים, הוצאת אהבה, איך לתת לגבר לאהוב אותי, איך גורמים למישהו לאהוב אותי, לא רוצה להתאהב, אוהב ישראל, איך לגרום להתאהב בך, מחפשים אהבה, איך יודעים שהוא באמת אוהב אותי, איך לגרום לבעלך לאהוב, להישאר מאוהב, דרכים לגרום לבחורה להתאהב בך, איך לגרום לבחורה להתאהב בך מחדש, ספקות באהבה, סימנים לגבר מאוהב, מטרת האהבה בחיים, לאהוב את עצמי בכל מצב, לגדול באהבה, אהבה עצמית ושיפור ביטחון עצמי, איך לגרום למי שאת אוהבת להתאהב בך, איך לגרום לבעלך לאהוב אותך, מי אוהב אותך, איך לגרום לילד לאהוב אותך, לאהוב הגדרה, לאהוב את החיים, אך גורמים לחבר שלי לאהוב אותי, אוהב לא אוהב, מה זה אהבה אמיתית, לגרום לאישה לאהוב, האם אהבה גדלה עם השנים, התאהבות, איך להפסיק לאהוב מישהו, למה לאהוב מישהו, איך לאהוב, איך להראות למישהו שאוהבים אותו, למה יש כאלו שלא אוהבים איזון, אכזבות אהבה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון לכיבוש, רוצה לכבוש בחורה, איך לשמור על החשק המיני? אימפוטנציה, ייעוץ סקסולוגי, יחסי מין
למה נעלמת המשיכה המינית דווקא כשהאהבה מתחזקת?

אליעד כהן מסביר באופן מפורט ומעמיק מדוע לפעמים אנשים חווים ירידה בחשק המיני דווקא כשהאהבה ביניהם מתגברת. הוא מתאר מצב שבו גבר החל לצאת עם בחורה, בתחילה הכל היה מצוין: משיכה מינית, התאהבות, יחסי מין טובים. אבל ברגע שהקשר הפך להיות רציני והאהבה ביניהם התחזקה, הוא איבד את המשיכה המינית שלו כלפיה. המצב הזה נראה על פניו מוזר, שכן ככל שהאהבה גוברת, הציפייה היא שהמשיכה תגדל גם היא, אך במקרים רבים מתרחש דווקא ההפך.

מה הגורמים האפשריים לירידה במשיכה מינית בזוגיות?

אליעד מציג כמה סיבות מרכזיות שיכולות לגרום לירידה במשיכה המינית בזוגיות, כשהאהבה דווקא מתגברת:
  • סיבות חיצוניות: לדוגמה, אם בת הזוג החלה להזניח את עצמה אחרי הכניסה לזוגיות. לאחר שנבדק כי זו לא הבעיה במקרה זה, הוא ממשיך לאפשרויות נוספות.
  • תפיסות שליליות לגבי מיניות ואהבה: אנשים מסוימים רואים מיניות ואהבה כשני דברים הפוכים או סותרים. במקרה כזה, ככל שהם אוהבים יותר את בת הזוג, כך קשה להם יותר להימשך אליה מבחינה מינית.
  • איבוד חוויית הכיבוש: אחת הסיבות הנפוצות לירידה בחשק המיני קשורה ברצון לכבוש את הצד השני. כשהבחורה כבר נכבשה, וכבר ברור שהיא מעוניינת ומאוהבת, הגבר מאבד את תחושת הכיבוש וההתרגשות שהיתה לו כשהכיר אותה לראשונה.
  • חרדת ביצוע הנובעת מהתאהבות: אדם יכול לחוות חרדת ביצוע ברגע שהוא מרגיש שהיחסים רציניים והוא מפחד לאבד את האהבה, ולכן הוא חושב שהוא חייב להרשים את בת הזוג ולספק אותה. החשש מכישלון יוצר לחץ נפשי, שמפריע לו ליהנות מהמיניות, ואז הוא מאשים את הירידה בחשק כאילו שהוא לא נמשך אליה.
  • פחד מאובדן הזוגיות: כשאדם מאוד מאוהב בבת זוגו, הוא עלול להילחץ מהאפשרות שהיא תעזוב אותו, ואז הוא מרגיש לחץ רב להצליח במיטה. הלחץ פוגע בהנאה שלו, הופך את הסקס למטלה חובה, מה שמוריד לו את החשק המיני באופן טבעי.
  • היעדר פנטזיה ומציאותיות יתר: אליעד מתאר מקרה שבו אדם שמקיים יחסים עם אישה זרה יכול לפנטז עליה כל דבר שירצה, כיוון שהוא אינו מכיר אותה באמת לעומק. לעומת זאת, כשמדובר בבת הזוג האמיתית, הוא מתקשה לפנטז, כי הוא יודע מהי המציאות איתה, ומודעות זו מפריעה לו ליהנות מהפנטזיה.
איך ניתן להתמודד עם איבוד החשק המיני בזוגיות?

אליעד מציע מספר דרכי התמודדות עם בעיות במשיכה מינית בזוגיות, בהתאם לגורם המרכזי לבעיה:
  • שינוי מקור ההנאה המינית: אם בעבר האדם נהנה מהכיבוש או מההתחדשות, עליו להחליף את מקור ההנאה הזה ולמצוא משמעות אחרת, למשל הנאה מקרבה, מאינטימיות או מחיבור רגשי עמוק. עליו לנסות לשנות את הקשר במוח בין מיניות לבין מקור ההנאה, ולהתמקד בדברים חדשים שיגרמו לו ליהנות מבן הזוג דווקא בגלל האהבה ולא למרותה.
  • הפחתת הרצון לכיבוש: האדם צריך להבין מה עומד מאחורי הרצון לכבוש, כמו רגשי נחיתות או חוסר ביטחון עצמי, ולטפל בהם כדי שלא יהיה זקוק לכיבוש כדי ליהנות.
  • יצירת פנטזיות חדשות בתוך הזוגיות: בני הזוג יכולים לנסות ליצור מציאות חדשה, לשנות דפוסי התנהגות, או לגלות צדדים חדשים אחד בשני. בכך הם יכולים לייצר התחדשות שתאפשר את החזרת הריגוש.
אליעד מציין גם שהמציאות מורכבת, ולא תמיד קל למצוא פתרון פשוט. הוא מתאר מצבים בהם אנשים מבינים שלכל החלטה יש מחיר, למשל, ההחלטה לראות את בת הזוג כ"האחת" והיחידה יכולה לגרום לאובדן הפנטזיות...
אז הנושא הוא כזה מישהו התחיל לצאת עם מישהי הכל היה טוב ביניהם התאהבו היה ביניהם סקס משיכה מינית הכל בסדר גמור אוקי מפה לשם משם לפה ברגע שהם התאהבו יותר ויותר משהו השתבש להם ביחסי מין והבחור הוא הפסיק להימשך לחברה שלו לא נמשך אליה יותר בגלל שהם התאהבו ככל שהם התאהבו יותר הוא נמשך אליה פחות, עכשיו מי אמר שזה מה שקרה הוא זה מה שהוא מציג הוא אומר לך שלום מקרה תקשיב הכל היה טוב מושלם רציתי אותה אהבתי אותה הכל בסדר וברגע שאני מתאהב בה המשיכה המינית השתבשה הכל נדפק, עד כאן הבנו זה הסיפור בגרסתו המקורית. אז מה אנחנו צריכים לעשות קודם כל לשאול אותו מה קורה עם משיכה מינית עם בחורות אחרות יכול להיות שהוא איבד משיכה מינית לגמרי גם יכול להיות אז בהנחה שבחורות אחרות הוא אומר כן אני רוצה בחורות אחרות בוגד בה עם בחורות אחרות לא משנה מה סבבה בחורות אחרות אין בעיה.

עכשיו יכול להיות שמשהו בכלל השתנה בו אולי לא יודע אולי פתאום היא בגלל שהיא נכנסה לזוגיות התחילה להזניח את עצמה אולי בגלל זה הוא גם כן לא נמשך אליה מינית גם זה יכול להיות, בודדנו את זה זה לא המצב סבבה יפה הוא אומר אני נמשך לבחורות שנראות פי מאה יותר גרוע ממנה הבנו יפה. עכשיו אז מה יכול להיות מה האפשרויות אז עלו פה כמה אפשרויות אפשרות אחת זה תלוי איך הוא תופס מראש את הנושא המיני יכול להיות שעבורו נגיד סקס או מיניות זה משהו שהוא גרוע או טמא או משהו שהוא נוגד אהבה מלכתחילה כאילו הוא חושב נגיד שאהבה ומיניות זה שני הפכים אז ברגע שהוא חווה מולה אהבה הוא לא יכול להיות מולה במשהו מיני, עכשיו קודם כל יכול להיות מצב כזה עכשיו לא רק שיכול להיות מצב כזה אלא שיש גם אנשים שנמצאים בזוגיות ויש להם אהבה ויש להם מיניות והם עדיין בוגדים מיניות טובה והם עדיין בוגדים למה כי יש פנטזיות מיניות מסוימות שהוא אומר אני חושב שזאת לא אהבה והוא רוצה לממש את זה עם מישהי אחרת נגיד יכול להיות כזה מצב אבל בהנחה שזה לא המצב שלנו.

אז עלו פה עוד אפשרויות אפשרות נוספת יכול להיות השאלה אם המשיכה המינית שלו מלכתחילה ממה היא נובעת יכול להיות לדוגמה שמשיכה מינית נגיד נובעת מהרצון נגיד לכבוש הרצון להרגיש כובש ונגיד יכול להיות שברגע נגיד שהוא התאהב בה עכשיו היא התאהבה בו בחזרה נגיד ועכשיו היא מאוד רוצה אותו בכלל ויכול להיות שמרוב שהיא רוצה אותה הוא לא נמשך אליה יותר כי חלק מהמשיכה שלו מלכתחילה נובעת מהרצון להרגיש נגיד שהוא כובש את הבחורה או משהו כזה ויכול להיות שהיא יותר מדי אוהבת אותו ואז הוא כבר מרגיש כאילו זה לא אין פה שום חוויה. אוקי אגב איך פותרים את זה בהנחה שזאת, עכשיו זאת לא הבעיה שלנו יש פה בעיה אחרת אבל בהנחה שזאת הבעיה איך פותרים את זה אם מישהו אומר תקשיב אני נהנה מסקס כי אני מרגיש שאני כובש את הבחורה ובבחורה נביא סיפור הפוך, בסדר לא משנה סיפור הפוך מקביל ואז הוא אומר כן אבל ברגע שהיא כבר רוצה אותי אני כבר לא יכול להימשך אליה מה נעשה איך נפתור את זה מה הפתרון למישהו יש רעיון איך פותרים את זה או אומרים לו תקשיב אין מה לעשות אתה לא מתאים להיות בזוגיות או תבגוד מה הפתרון.

ש: לגרום לה להפסיק לרצות אותו.

אליעד: אין הם התאהבו אחד בשני ברגע שהתאהבו אחד בשני הוא כבר לא מרגיש, הוא רואה בחורה ברחוב תתרכז הוא הולך ברחוב רואה בחורה הבחורה לא משנה מי היא מה היא לא משנה הוא לא יכול לגעת בה נכון הוא לא יכול לגעת בה הוא לא יכול להטריד אותה נכון זאת אומרת שברגע שהוא מגיע איתה לאיזה אינטרס ושהוא נוגע בה או איזה משהו מיני הוא מרגיש כבשתי אותה עד כאן הבנת יפה, אשתו הוא לא יכול להרגיש את זה כי אשתו כאילו הוא יכול לגעת בה הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה היא לא תגיד לו לא אז הוא כבר לא מרגיש כבשתי אותה אז הוא כבר לא יכול ליהנות מסקס איתה כי הוא כבר לא מרגיש.

ש: אז שהיא תתחיל להגיד לו לא.

אליעד: זה הפתרון שלך נכון הלאה יפה איזה עוד פתרונות לא משנה אבל גם אם תגיד לו לא קודם כל זה לא באמת פתרון והיא כל הזמן תגיד לו לא כדי שהיא תגיד לו כן ומה זה אומר כאילו זה בעיה הסיפור הזה זאת בעיה בעייתית הבעיה זה לא עובד ככה זה פשטני מדי זה פשטני מה היא צריכה להתנהג כמו אישה זרה ואם הוא יגיד כן אבל אני יודע שבתוך תוכה היא רוצה אבל זה לא יעבוד זה לא כמו אישה זרה נטו חדש שכבשת אישה חדשה, אין מה לעשות יש כבשת אישה חדשה יש כבשת מישהי נשואה וגרמת לה להתגרש למענך שזה ריגוש וזה ויש אשתך היא כבר אשתך.

ש: נכון אתה לא יכול עוד פעם ליהנות מהפעם הראשונה שכבשת אותה.

אליעד: נכון אז איך פותרים את זה באמת אז תשובה אחת אומרת אין לזה פתרון יש אבל עוד פתרונות, מה את אומרת?

ש: לשנות את הרצון של לכבוש להבין למה הוא רוצה לכבוש לראות אם הוא יכול להשיג את זה בדרך אחרת.

אליעד: שנייה ואם נשנה את הרצון לכבוש זה לא יפתור לנו את הבעיה זה יפתור חצי בעיה זה יגרום לזה שהוא לא ירצה אחרות אבל זה לא יגרום לזה שהוא ירצה אותה.

ש: אם לא יהיה חשוב לו לכבוש אז אולי הוא ימצא סיבות אחרות לרצות אותה.

אליעד: אז אני אסביר כזה דבר אם מלכתחילה בן אדם המשיכה המינית שלו מבוססת נגיד על רצון לכבוש נניח אוקי ועכשיו ברגע שהוא בתוך זוגיות הוא כבר לא יכול לחוות את לכבוש או נגיד לדוגמה שהוא נגיד נהנה מסקס כי הוא נהנה מהתחדשות ועכשיו אם זאת אותה הבחורה כבר אין התחדשות נגיד אז מה שצריך לעשות אנחנו מנסים יש לנו פה שתי בעיות אחד זה איך גורמים לו לא להימשך לאחרות שתיים איך גורמים לו להימשך אליה שתי בעיות שונות, עכשיו איך אנחנו גורמים לו לא להימשך לאחרות אנחנו צריכים באופן יחסי להחליש את הרצון שלו לכבוש למה הוא מרגיש רצון לכבוש כי יש לו רגשי נחיתות כי פה כי שם צריך לטפל ברצון שלו לכבוש לגרום לו פחות לרצות לכבוש זה אחד אבל איך גורמים לו לרצות אותה אנחנו גם צריכים לגרום לו לרצות אותה מה שאנחנו צריכים לעשות זה לשנות את ההנאה שלו את ההנאה המינית שלו במקום שהוא יהנה בקטע מיני מהכיבוש הוא יהנה בקטע מיני מהקרבה מהאינטימיות ממשהו אחר.

זאת אומרת הפקודה שיש לו בראש נגיד הוא חושב סקס שווה לכייף כי אני כובש אז הוא צריך לעשות הוא צריך לשים פקודה אחרת סקס שווה כייף כי זה אומר שאנחנו קרובים נגיד זאת הוכחה שאנחנו קרובים משהו אחר צריך לתת איזו פקודה שאז זה יכול דווקא לעשות הפוך שהוא ימשך יותר לבחורה שהוא איתה כל הזמן ולא לבחורות חדשות לדוגמה, אוקי עכשיו בקיצור יש בעיה כזאת ויש לה גם פתרון עכשיו אבל בהנחה שזה לא המקרה שלנו הבן אדם אומר ברגע שהתחלתי להתאהב בה ירד החשק המיני אז מה עוד יכול להיות אז עלתה עוד אפשרות מה שיכול להיות זה כזה דבר בן אדם החשק המיני שלו יכול להשתבש משתי סיבות או מסיבה פיזית או מסיבה נפשית, אוקי אם נגיד בן אדם עייף חולה רעב צמא לא יודע מה יכול להיות שלא יהיה לו חשק מיני בסדר אבל גם יכול להיות שהוא בריא והכל זה וזה ואין לו חשק מיני מסיבה אחרת כי מכוונים לו נגיד אקדח לראש.

נגיד תיקח בחורה נגיד שבא לך לעשות איתה סקס עכשיו תשים שמה אקדח בראש יכול להיות שלא יבוא לך או נגיד פתאום יגידו לך תקשיב אם אתה עושה איתה סקס היא חולת איידס אתה חולה זאת אותה בחורה מה השתנה זה רק הראש שלך לא השתנה שום דבר מעבר לחשיבה שלך זאת אומרת מה שיכול לשבש את הקטע המיני זה גם המחשבות, עכשיו יכול להיות שבגלל שהוא התאהב בה זה שיבש לו את החוויה המינית איתה מה זאת אומרת שבגלל שהוא התאהב בה יכולים להיות כמה סימפטומים סימפטום אחד יכול להיות מה שהוא הזכיר שזה נושא של חרדת ביצוע שהוא חושב עכשיו אני חייב להיות טוב איתה ולספק אותה בקטע המיני כי אם אני לא אספק אותה היא לא תרצה אותי ואז בגלל זה הוא מתחיל להילחץ ואז הוא לא נהנה ואז כשהוא לא נהנה אז הוא לא מצליח בקטע מיני ואז הוא יכול לחשוב שזה חוסר משיכה מינית, הסימפטום הוא לא נמשך אליה מינית אבל זה לא בגלל שהוא לא נמשך אליה שזה גם סוג של לא נמשך אליה הוא לא נמשך לסקס איתה למה הוא לא נמשך לסקס איתה כי הוא מרגיש שלעשות איתה סקס זה חובה ולא כייף ואז לא בא לו.

ש: איך זה קשור לזה שהאהבה הייתה.

אליעד: כי בגלל שהוא איתה עכשיו הוא מרגיש שהוא חייב לעשות איתה סקס הוא אומר עכשיו אני כבר לא יכול לפשל כי היא רוצה אותי בגלל זה, הם יצאו ביחד הוא עשה איתה סקס ואז היא פרגנה לו על זה שהוא עשה איתה סקס והיא התאהבה בו ואמרה לו היה לי מאוד כייף איתך ועכשיו הוא אומר רגע עכשיו אסור לי לפספס את זה, אתה מבין כאילו מעכשיו אני חייב להיות טוב כדי שהיא תרצה אותי אם אני לא אהיה טוב היא לא תרצה אותי עכשיו הוא כבר לא נהנה מלעשות איתה סקס הוא כבר עובד בלעשות איתה סקס.

ש: אם האהבה יותר גדולה הרמה של הסקס עלתה.

אליעד: נכון אבל מתישהו הוא כבר מתחיל להיאחז בזה הוא אומר כן עכשיו אסור לי לרדת גם ברמה אתה הבנת?

ש: כי זה תלוי אחד בשני.

אליעד: שנייה אבל השאלה היא מתישהו בראש שלו זה כבר נהיה עכשיו אני כבר חייב לרצות אותה זה כבר לא אני יכול זה כבר חייב, בחורה ברחוב כשאתה פוגש בחורה ברחוב מה היתרונות שלה על בת זוג שלך שבחורה ברחוב קודם כל היא יכולה להגיד לך לא בא לי עליך ואז אם אתה משיג אותה אתה כאילו כובש אותה אבל יש עוד יתרון היתרון הוא שבחורה ברחוב אתה גם יכול להגיד לא בא לי עלייך וזה גם יהיה בסדר הבת זוג שלך אתה לא יכול להגיד לה לא בא לי עלייך כי אחרי כמה פעמים של לא בא לי עלייך היא תגיד לא בא לי עליך אני הולכת עם השכן נכון אז אתה עכשיו חייב לעשות איתה סקס אחרת היא תבגוד בך עם השכן.

ש: כן אבל איך זה קשור לזה שהאהבה עלתה והמשיכה המינית ירדה?

אליעד: בגלל שהאהבה עלתה עכשיו הוא מפחד לאבד אותה זה הבנת הוא אוהב אותה מאוד והוא מפחד לאבד אותה יותר.

ש: יש לו טוב והוא מפחד לאבד את הטוב הזה.

אליעד: יפה עכשיו הוא חושב שהוא חייב לעשות איתה סקס כי אם לא היא תבגוד בו, עד כאן הבנת?

ש: כן.

אליעד: יפה זאת אומרת כשהוא עושה איתה סקס הוא כבר לא נהנה מזה הוא כבר לא בא בשביל שבא לו הוא כבר אומר לא עכשיו אני חייב אסור לי לאבד אותה אני אוהב אותה אסור לי לאבד אותה אני חייב לעשות איתה סקס שתהיה מרוצה כדי שלא תבגוד בי ואז לא בא לו לעשות איתה סקס כי הוא כבר לא נהנה מזה זאת כבר עבודה כי זה כבר איום. אתה הבנת מה הבנת?

ש: האהבה עלתה הוא מפחד לאבד אותה המשיכה המינית ירדה כי יכול להיות שהוא יבצע את זה לא כמו שצריך.

אליעד: נכון כי בראש שלו הוא חושב ש...?

ש: אפשר להגיד שהאהבה שווה לסקס.

אליעד: כן.

ש: ואז אם הוא יעשה ביצועים לא טובים.

אליעד: עכשיו ולמה הוא חושב את זה מלכתחילה כי יכול להיות שהוא אוהב אותה בגלל שהוא עושה איתה סקס בכלל זה הפוך הוא התאהב בה בגלל הסקס איתה כי זה עשה לו מאוד טוב ואז הוא מניח שהיא אוהבת אותו בגלל הסקס איתו והוא מת מפחד שהיא לא תבגוד בו ותעשה סקס עם מישהו אחר כי אם היא תעשה סקס עם מישהו אחר זה אומר שהיא לא אוהבת אותו ואז מה הוא חושב בראש שלו שאם הוא לא יעשה איתה סקס או נגיד הוא אומר לעצמו עכשיו אני אהיה רק איתה כי טוב לי איתה אז הוא חושב רגע אז גם היא איתי כי טוב לה איתי בסקס אם אני לא אהיה מספיק טוב בסקס היא תבגוד בי וזה הפחד הכי גדול שלו ואז הוא אומר כן עכשיו אני חייב להיות יותר טוב מכולם ויש לו בראש סרטים וסיפורים, הוא לא מוכן בשום אופן שהיא תבגוד בו מבחינתו אם היא תבגוד בו זה סוף העולם הוא אוהב אותה כנראה מאוד הוא קשור למיניות ביניהם ואז הוא בטוח שאם המיניות תתפרק גם האהבה תתפרק ואז זה כבר לא כייף אין בזה כבר לא משהו כייף זה כבר משהו של עבודה ואז נהיית חרדת ביצוע ואז הוא מאשים אותה ואז הוא יגיד אני לא נמשך אליה.

עכשיו רוב הסיכויים שאם תהיה להם איזו בעיה מינית היא תחשוב שהוא לא נמשך אליה למה כי יש לה תסביך נחיתות עם עצמה שהיא חושבת שהוא לא נמשך אליה בלי קשר אליו ואז מפה לשם משם לפה ואז היא תחשוב שהוא לא נמשך אליה ואז היא תרצה להאשים מישהו אחר אז היא תאשים אותו שיש לו בעיה ומה האמת שהבעיה בכלל אצלה שהיא לא משדרת לו שהיא אוהבת אותו גם אם הם לא יעשו סקס, אם היא הייתה אומרת לו תקשיב אני אוהבת אותך במאה אחוז ולא בוגדת בך גם אם לא נעשה סקס בכלל מאה אחוז אז עכשיו הוא לא צריך להיות מאוים אבל בגלל שהיא משדרת לו שמאוד כייף לה לעשות איתו סקס בגלל זה הוא עכשיו מפחד שהיא לא תאהב אותו יותר בגלל שהם לא מצליחים לעשות סקס ואז הוא מתחיל לפחד ואז היא חושבת שהוא לא נמשך אליה ואז הוא מאשים אותה וסיפורים מארץ הסיפורים.

זה הבנו עכשיו יכול להיות עוד תרחיש בסיפור הזה שזה לא קשור לנושא של חרדת ביצוע בשום צורה יכול להיות שהיא אומרת לו תקשיב אני רוצה אותך במאה אחוז גם אם לא נעשה סקס בכלל ולא בוגדת בך בכלל והוא חושב שזה נכון ובוא נניח שגם לא אכפת לו שהיא תבגוד בו, נניח בודדנו את כל זה ועדיין יכול להיות שהאהבה יצרה את הבעיה המינית איך יצא יכול להיות שבגלל שהוא אוהב אותה הוא נגיד מפחד לאבד אותה או מפחד שבעתיד תהיה להם איזו בעיה ואז הם יפרדו או משהו אוקי ואז ברגע שהוא עושה איתה סקס הוא חושב על זה ואז הוא מוטרד מזה ואז לא כייף לו לעשות איתה סקס, זאת אומרת שכשהוא איתה הוא נזכר בבעיות שיש לו איתה כאילו אם נגיד עכשיו לדוגמה מישהו באיזה משהו מיני והוא חושב על העבודה ירד לו החשק חושב על זה שהולכים לחסל אותו ירד לו החשק אז גם אם הוא חושב על זה שיכולה להיות לו בעיה איתה גם מזה יכול לרדת החשק.

ש: זה גם בעיית ביצוע לא?

אליעד: כן אבל זה לא בגלל שהוא מפחד לא לרצות אותה הוא לא מפחד לא לרצות אותה לא קשור אין לו שום בעיה לא לרצות אותה. עכשיו בואו אני אספר לכם סיפור עוד יותר מורכב, קודם כל זה הבנו מה אתה הבנת?

ש: שיש שתי סיבות.

אליעד: היו הרבה סיבות כן מה הבנת אבל בגרסה האחרונה מה יכול להיות?

ש: אתה אמרת שבגלל שברגע שהוא עושה איתה סקס הוא חושב על דברים אחרים על הרע שיהיה לו אולי אם יקרה משהו איתה.

אליעד: בלי שום קשר לסקס עצמו זה לא שהוא חושב אם אני לא אעשה איתה את הסקס היא לא תהיה איתי בלי קשר.

ש: בלי קשר לסיבה הראשונה ואז הוא לא עושה את זה כמו שצריך.

אליעד: ואז יורד לו החשק ואז הראש שלו לא שם הראש שלו לא שם יורד החשק יורד החשק וכו' ועכשיו יש משהו עוד יותר מתוחכם מה העוד יותר מתוחכם אסביר לכם בן אדם עושה סקס כי זה עושה לו טוב עד כאן הבנו בן אדם רוצה להרגיש טוב נהנה מינית עושה לו טוב, עכשיו כזה דבר בן אדם נגיד פוגש מישהי ברחוב עושה איתה סקס סבבה הוא לא מכיר אותה היא לא מכירה אותו עושה איתה סקס עכשיו למה כל כך טוב לו מה טוב לו בזה סבבה אז תגיד הוא הרגיש שהוא כבש אותה אבל זאת לא כל האמת מה שקורה כשהוא עושה איתה סקס אז בראש שלו הוא יכול לפנטז על מה שהוא רוצה הוא מפנטז שהיא אוהבת אותו הוא מפנטז שהם יתחתנו הוא מפנטז שהם יביאו ילדים והוא יכול להלביש איזה פנטזיה שהוא רוצה על הסיפור, יש עובדה מה קרה ובתת מודע שלו הוא מלביש מלא סיפורים יש ככה יש מה קורה ויש מה הוא היה רוצה שיקרה.

עוד פעם הוא פגש בחורה ברחוב אחרי חמש דקות עושים סקס סבבה עכשיו אני אשאל אותו תגיד לי זה הסקס הכי טוב שאתה חושב שיכול להיות לך בחיים הוא יגיד לא, אני אגיד לו מה הסקס הכי טוב שאתה חושב שיכול להיות לך בחיים הוא יגיד לך תקשיב הכי טוב בחיים זה אם אני אכיר מישהי ואני אוהב אותה זה וזה ונעשה סקס, סבבה עכשיו אם הוא מאוד נהנה בסקס עם הבחורה הזאת שהוא פגש ברחוב לפני חמש דקות זה אומר שבתת מודע שלו איפשהו תוך כדי שהוא עשה איתה סקס בתת מודע הוא הלביש עליה את הפנטזיות הרגשיות שלו לגבי סקס ואת החוויה הזאת הוא דמיין עליה. עכשיו זה משהו שאפשר לעשות רק עם מישהי שלא אוהבים אותה למה כי אם אתה לא אוהב אותה אתה יכול להגיד אוקי היא אתה יכול לראות בה משהו מיני ולהלביש עליה מישהי אחרת אבל אם יש את המישהי שאוהבים או את המישהו שאוהבים אז אי אפשר להלביש מישהו אחר כי זה הוא הבן אדם אי אפשר לפנטז על מישהו אחר כי זה האחר אי אפשר לפנטז על מישהי אחרת. דוגמה מישהו הבין את זה אתה הבנת את זה?

ש: הבנתי אבל לא מסביר.

אליעד: לא תסביר, תסביר אתה.

ש: נניח ויש בן אדם שרואה מישהי ברחוב והוא נניח עושה איתה סקס אז עליה הוא יכול להלביש איזה סיפור שהוא רוצה יכול להלביש עליה סיפור שהם יתחתנו שהיו להם חוויות כאלה.

אליעד: שהיא מושלמת שהיא אוהבת אותו.

ש: אינסוף סיפורים בעצם.

אליעד: אבל אם יש לו בת זוג והוא מכיר אותה והם עושים סקס ביחד עליה הוא לא יכול להלביש את כל האינסוף הזה את כל החלומות.

אליעד: זה כמעט נכון הפואנטה לא בגלל שהוא מכיר אותה הפואנטה בגלל שהוא חושב שהיא האחת אם הוא מכיר אותה והוא אומר היא לא האחת אני רק מעביר איתה את הזמן אז הוא יכול להיות איתה ולדמיין בתת מודע...
זוגיות בלי משיכה מינית, חוסר משיכה מינית בזוגיות, חרדת ביצוע, איך להימשך אליה? לא מצליח להימשך אליה, לא נמשכת לבעלי, לא נמשכת אליו, לא נמשך אליה, איך להימשך אליו? חוסר חשק מיני, דחייה מינית, טיפול מיני, יעוץ מיני, ייעוץ סקסולוגי
זוגיות בלי משיכה מינית, חוסר משיכה מינית בזוגיות, חרדת ביצוע, איך להימשך אליה? לא מצליח להימשך אליה, לא נמשכת לבעלי, לא נמשכת אליו, לא נמשך אליה, איך להימשך אליו? חוסר חשק מיני, דחייה מינית, טיפול מיני, יעוץ מיני, ייעוץ סקסולוגי
...לחקור אותה. כיצד משיכה מינית גורמת להתאהבות? בנוסף, אליעד מדבר על האופן שבו משיכה מינית עשויה ליצור התאהבות רגשית. הוא מסביר שהתהליך מתרחש כך: כשאדם נמשך לאדם אחר מינית, הוא מתחיל לדמיין ולפנטז עליו. הפנטזיות האלה גורמות לו להרגיש טוב, וכתוצאה מכך הוא מתאהב. הוא מדגיש שלא נדרש קשר ממשי או הכרות עמוקה בשביל שהתאהבות כזאת תתרחש, אלא מספיקות הפנטזיות בלבד. כמו כן, אליעד מציין שיש מצבים הפוכים, שבהם אדם דווקא שונא או נדחה מאדם שהוא נמשך אליו מינית, מתוך חשש שלא יקבל אהבה או שהאדם השני ידחה אותו. הוא...
טיפים איך להתחיל עם בחורה, איך לכבוש בחורה, איך להתחיל עם בנות, איך להתחיל עם בחורות, NLP, טכניקות לשכנוע, איך לשכנע בחורה, הכרויות, דייטים, איך לגרום לבחורה להתאהב בך, זוגיות
טיפים איך להתחיל עם בחורה, איך לכבוש בחורה, איך להתחיל עם בנות, איך להתחיל עם בחורות, NLP, טכניקות לשכנוע, איך לשכנע בחורה, הכרויות, דייטים, איך לגרום לבחורה להתאהב בך, זוגיות
...לפי איך שאני רואה לא חייב להיות. ש2: אז אתה לחוץ. אליעד: נכון גם אתה לחוץ, בוא נהיה פרקטיים מה שאתה צריך לעשות זה לבלות כמה שיותר זמן במחיצתה ולגרום לה להרגיש כמה שיותר טוב במחיצתך. ש: ואיך אני עושה את זה עצמו. אליעד: אז רגע, אז קודם כל אתה צריך כמה שיותר פעמים לתקשר איתה איכשהו, עכשיו כל פעם שאתה מתקשר איתה תגרום לה להרגיש טוב, איך גורמים לבן אדם להרגיש טוב? אומרים לו פוצי מוצי. ש: לא יודע, זה גורם לה להרגיש טוב ככה וזה גורם לה להרגיש טוב ככה, עשיתי לו מה שעשיתי לו הוא הרגיש רע, הוא הרגיש טוב....
אונס בין בני זוג, חוסר הדדיות בזוגיות, חוסר הדדיות במערכות יחסים, מערכת יחסים לא שוויונית, אין חשק לסקס במערכת יחסים, ירידה בחשק המיני בזוגיות, אל תצפה לקבל את מה שאתה לא מוכן לתת, חוסר התאמה מינית
אונס בין בני זוג, חוסר הדדיות בזוגיות, חוסר הדדיות במערכות יחסים, מערכת יחסים לא שוויונית, אין חשק לסקס במערכת יחסים, ירידה בחשק המיני בזוגיות, אל תצפה לקבל את מה שאתה לא מוכן לתת, חוסר התאמה מינית
...בך, עליך להיות מוכן להשקיע ולהשתפר כל הזמן, ולתת לו סיבה טובה להישאר איתך. הוא מציין שהדרך להתמודד עם פחד מבגידה אינה לשלוט או להגביל את בן הזוג, אלא להבין שאם אתה באמת מספק את צרכיו באופן מלא, אין סיבה שיבגוד או יעזוב. איך להשיג בן זוג איכותי ולהצליח בזוגיות כמו בעסקים? אליעד משווה בין הצלחה בעסקים להצלחה בזוגיות. הוא מדגים שאנשים מצליחים הם כאלה שלא מצפים לקבל יותר ממה שהם מוכנים לתת. לדבריו, אי אפשר לצפות להצליח בזוגיות בלי להשקיע ולהשתפר כל הזמן, בדיוק כמו שאי אפשר להצליח בעסקים מבלי להשקיע...
סקס עם בחורה יפה אבל גרועה במיטה, בחורות יפות שלא אוהבות סקס, למה היא קרה במיטה? סקס גרוע עם בחורה יפה, נראית טוב אבל סקס גרוע, למה היא גרועה בסקס? למה הסקס גרוע? למה הסקס לא טוב? ייעוץ סקסולוגי, טיפול מיני, יעוץ מיני
סקס עם בחורה יפה אבל גרועה במיטה, בחורות יפות שלא אוהבות סקס, למה היא קרה במיטה? סקס גרוע עם בחורה יפה, נראית טוב אבל סקס גרוע, למה היא גרועה בסקס? למה הסקס גרוע? למה הסקס לא טוב? ייעוץ סקסולוגי, טיפול מיני, יעוץ מיני
...במיטה או תאהב סקס, אבל במקרים רבים, מתברר שהסקס עם בחורה יפה הוא גרוע. אליעד מסביר את ההיגיון מאחורי התופעה ואת הטעויות הנפוצות שגברים עושים בחשיבה שלהם על נשים יפות וסקס. למה גברים חושבים שבחורה יפה אמורה לאהוב סקס? גברים רוצים בחורות יפות כי זה מעלה את הערך העצמי שלהם. ככל שהבחורה יפה יותר, היא נחשבת יותר נחשקת, ולכן הגבר מאמין שאם היא בחרה בו, הוא כנראה מוצלח יותר. אליעד מדגים זאת בדוגמה של רכישת רכב יוקרתי: אדם שקונה רכב יקר, מצפה שהרכב יספק ביצועים מעולים. אם הרכב בסופו של דבר לא נוסע כמו שצריך...
רוחניות ומיניות, מיניות ורוחניות, אימפוטנציה, חוסר חשק מיני, ירידה בחשק המיני, להתאהב בבחורה, תשוקה מינית, טנטרה, התנזרות ממין, התנזרות מינית, רצון מיני, תפקוד מיני, הארה רוחנית
רוחניות ומיניות, מיניות ורוחניות, אימפוטנציה, חוסר חשק מיני, ירידה בחשק המיני, להתאהב בבחורה, תשוקה מינית, טנטרה, התנזרות ממין, התנזרות מינית, רצון מיני, תפקוד מיני, הארה רוחנית
...או התעוררות רוחנית, הוא מפסיק להרגיש משיכה או רצון למין, משום שהוא מרגיש טוב כל הזמן ולכן אינו זקוק לדבר נוסף שיגרום לו להרגיש טוב. אליעד טוען שזה לא מדויק. הוא מסביר שמשיכה מינית, בדיוק כמו הרצון לשתות כוס מים או לאכול משהו טעים, נובעת מהצורך של האדם להרגיש טוב יותר מהמצב שבו הוא נמצא כרגע. הוא נותן דוגמה ברורה לכך: אם אדם היה מרגיש טוב לחלוטין כל הזמן, ללא שום תחושת חיסרון, הרי שלא הייתה לו סיבה להרגיש צורך לשתות מים או לאכול אוכל. אותו עיקרון חל בדיוק גם לגבי משיכה מינית. במילים אחרות, כל עוד...
עם מי יותר קל להתחיל? בחורה נשואה או בחורה רווקה, את מי יותר קל לכבוש? את מי יותר קל להשיג? את מי יותר קל לפתות? גבר נשוי או גבר רווק, להתחיל עם גבר נשוי, להתחיל עם אישה נשואה, נישואים טובים, נישואים רעים, איך לגרום למישהו לרצות אותך?
עם מי יותר קל להתחיל? בחורה נשואה או בחורה רווקה, את מי יותר קל לכבוש? את מי יותר קל להשיג? את מי יותר קל לפתות? גבר נשוי או גבר רווק, להתחיל עם גבר נשוי, להתחיל עם אישה נשואה, נישואים טובים, נישואים רעים, איך לגרום למישהו לרצות אותך?
...מתוך פחד או אילוצים שונים, ונמצאים במצב של אין ברירה. לדוגמה, גבר שנמצא בזוגיות רעה בבית, עם בת זוג קנאית, תלותית, רכושנית ואפילו אובססיבית, עשוי להגיב בהתלהבות רבה למשהו קטן מאוד כמו בוקר טוב שנאמר לו על ידי מישהי אחרת, משום שהיחס שהוא מקבל בבית כל כך שלילי. באופן דומה, אישה שנשואה לגבר שלא מכבד אותה ולא נותן לה תחושה טובה בבית, עלולה להתאהב באדם חיצוני שמפגין כלפיה יחס טוב, אפילו במחוות קטנות כמו לשאול אותה אם היא רוצה לשתות משהו. הסיבה לכך היא שהיחס שאתה נותן לה, אפילו במחוות מינימליות, עשוי...
משיכה למראה חיצוני, אני נמשך אליה כי היא יפה, אני חושב שהיא יפה כי אני נמשך אליה, למה אני חושב שהיא יפה? למה אני נמשך אליה? איך נוצרת משיכה למראה חיצוני? איך לגרום למישהו להימשך אליך? איך לגרום למישהו לאהוב את המראה שלך?
משיכה למראה חיצוני, אני נמשך אליה כי היא יפה, אני חושב שהיא יפה כי אני נמשך אליה, למה אני חושב שהיא יפה? למה אני נמשך אליה? איך נוצרת משיכה למראה חיצוני? איך לגרום למישהו להימשך אליך? איך לגרום למישהו לאהוב את המראה שלך?
...אינה בהכרח קשורה רק במראה החיצוני - היא גם כוללת את הדרך בה אנחנו מציגים את עצמנו, את איך שאנחנו מתנהגים וכיצד אנחנו מקיימים אינטרקציות חברתיות. כדאי לזכור שלפעמים, ככל שמישהו נמשך אליך יותר בגלל תכונות אחרות (כמו הומור, חביבות או אינטליגנציה), כך ייתכן שהוא גם יראה אותך כמעניין ומושך יותר, מה שיגדיל את הסיכוי למשיכה פיזית. סיכום משיכה למראה החיצוני היא תהליך מורכב, שבו המראה הפיזי לא תמיד קובע את כל המשמעות. לעיתים אנחנו נמשכים למישהו בגלל תכונות אחרות, ואז מתחילים לראות אותו כיפה או יפה יותר....
סוד המשיכה, האם הפכים נמשכים? האם דומה מושך דומה? האם שונה מושך שונה? משיכה זוגית, למה אני נמשך אליה? למה אני נמשכת אליו? איך נוצרת משיכה? למה מישהו נמשך אליך? למה אני אוהב אותה? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? חברים
סוד המשיכה, האם הפכים נמשכים? האם דומה מושך דומה? האם שונה מושך שונה? משיכה זוגית, למה אני נמשך אליה? למה אני נמשכת אליו? איך נוצרת משיכה? למה מישהו נמשך אליך? למה אני אוהב אותה? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? חברים
...מסוימים? אליעד כהן מסביר לעומק את מנגנון ההתאהבות והמשיכה בין בני זוג. לדבריו, הבסיס המרכזי למשיכה ואהבה הוא הרצון להיות כמו האדם שאליו אנחנו נמשכים. אדם תמיד מתאהב במישהו שיש בו תכונות שהוא היה רוצה שיהיו בו עצמו. המשיכה נוצרת מהרצון למלא חוסר, להשלים משהו בתוכך שחסר לך, או להתחזק בתכונה שאתה רוצה שתהיה לך יותר. לדוגמה, אם גבר מרגיש חוסר בביטחון עצמי ורוצה להיות אדם יותר אהוב על ידי הסביבה, הוא יתאהב באישה שהוא מאמין שהרבה אנשים אוהבים אותה. אם אישה חושבת שחסר לה מעמד חברתי, היא תימשך לגבר עם מעמד...
משיכה זוגית לא הגיונית, נמשך לבחורה לא מושכת, נמשכת לגבר לא מושך, התאמה זוגית, למה אני נמשך אליה? למה אני רוצה אותה? נמשך לנשים חלשות, נמשך לבחורה מכוערת, נמשכת לגבר מכוער, למה אני נמשך לבחורה? למה אני נמשכת לגבר? אימון לזוגיות
משיכה זוגית לא הגיונית, נמשך לבחורה לא מושכת, נמשכת לגבר לא מושך, התאמה זוגית, למה אני נמשך אליה? למה אני רוצה אותה? נמשך לנשים חלשות, נמשך לבחורה מכוערת, נמשכת לגבר מכוער, למה אני נמשך לבחורה? למה אני נמשכת לגבר? אימון לזוגיות
...לא מעריכים, אבל היא מאפשרת לכם להיות איתו? כדי להבין לעומק איך נוצרת משיכה, איך נוצרת התאמה זוגית ולמה אנשים רוצים בני זוג מסוימים, חפשו מידע נוסף באתר האינטרנט EIP.co.il. נמשכת לגברים חלשים, אישה חלשה, אישה חזקה, גבר חלש, גבר חזק, למה אני נמשכת אליו? למה אני רוצה אותו? למה גברים לא מתחילים איתך? למה היא כן ואני לא? למה הוא כן ואני לא? למה בחורות לא רוצות אותי? תכונות מושכות בגברים, תכונות מושכות בנשים, מה גברים רוצים? מה נשים רוצות? מה מושך גברים? מה מושך נשים? סודות המשיכה, חוקי המשיכה, תכונות...
פחד מכישלון, פחד מאכזבה, חרדת כישלון, חרדת ביצוע, פחד להתחיל עם בחורה, רוצה להרגיש רע, לא רוצה להיכשל, רוצה להרגיש טוב, מפחד להיכשל, מפחד להתאכזב, אוהב להיות בדיכאון, לצאת מדיכאון
פחד מכישלון, פחד מאכזבה, חרדת כישלון, חרדת ביצוע, פחד להתחיל עם בחורה, רוצה להרגיש רע, לא רוצה להיכשל, רוצה להרגיש טוב, מפחד להיכשל, מפחד להתאכזב, אוהב להיות בדיכאון, לצאת מדיכאון
...מרוב שהוא רוצה לעשות את הדבר מרוב זה הוא מפחד לנסות לעשות אותו כי הוא מפחד מהכישלון או מאובדן של השגת המטרה. ש: אם שכנעת אותו זה לא דופק לו משהו אחר. אליעד: וזה תמיד דופק משהו אחר לא אכפת לי עכשיו אנחנו מדברים מה לעשות לי לא אכפת עכשיו אנחנו. ש: לא אבל הוא אכפת לו. אליעד: ההוא גם לא אכפת לו נגיע לגשר נעבור אותו. ש: אפשר להלביש את זה לדוגמה קונקרטית לעניין למשל ילד לא רוצה. אליעד: בן אדם מפחד להתחיל עם הבחורה בן אדם אומר אני בודד למה אתה בודד אין לי חברים אני לא מתחיל עם אף אחת למה אתה לא מתחיל אני...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון לכיבוש, רוצה לכבוש בחורה, איך לשמור על החשק המיני? אימפוטנציה, ייעוץ סקסולוגי, יחסי מין
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
אהבה הצלחה וחיים טובים - הספר על: איך לגרום למישהו לאהוב אותך, מהי אהבה, אהבה והתאהבות, איך ליצור אהבה, איך להאמין בעצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם גירושין? איך לקבל החלטות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בזוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להעריך את עצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לעשות יותר כסף? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לנהל את הזמן? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לשנות תכונות אופי? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למצוא זוגיות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לא להישחק בעבודה? איך ליצור אהבה ועוד...

אהבה ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך ליצור אהבה, איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אכזבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך ליצור אהבה, למה העולם קיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? בשביל מה לחיות? אולי אנחנו במטריקס? האם יש בחירה חופשית? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? איך להיות הכי חכם בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? מי ברא את אלוהים? מה המשמעות של החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם אפשר לדעת הכל? האם יש אמת מוחלטת? האם לדומם יש תודעה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להנות בחיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
להפוך אהבה לשנאה חוקיות של אהבה איך נוצרת אהבה? אהבה ללא תנאים כלפי הילד לאהוב את הילד שלך יותר מידי אישה מאהבת אהבה ממעריצים סם האהבה אינה אהבה לאהוב את מי שרע כלפיך לשמור על אהבה ללא תנאים עדיין אוהב אותה אני רוצה אהבה בלי תנאים לאפשר לה לאהוב אותך עוצמה של התאהבות רוצה שיאהבו אותו אוהב ארוחות חינם למה את לא מספיק אוהבת אותי? החזרת אהבה אוהבת אותך איך לגרום לאקסית לאהוב אותך מחדש? מאוהב בכמה בחורות לעבוד בעבודה שאוהבים למה לא לאהוב את מה שיש? מה הדבר החשוב ביותר כדי להחזיר אהבה? להכריח מישהו לאהוב רק אותך לעצור רגש של התאהבות להפסיק לאהוב אקס רוצה לקבל אהבה ממעריצים להתאהב בריבאונד איך תחביבים משותפים יגרמו למישהו לאהוב אותך? איך להפסיק לאהוב אותה? איך לגרום לבן להתאהב בי? למה אנשים לא אוהבים את מי שאוהב אותם? להתגבר על אהבה אובססיבית סקס עם בחורה יפה שלא אוהבת סקס לשכנע לקוחות לאהוב אותך האם אהבה מנצחת את כל הקשיים? לא אוהב מספיק החיפוש אחרי אהבה יחסית למה אני לא אוהבת אותו? אני לא אוהב את מי שאוהב אותי איך לאהוב מישהו כמו שהוא... לאהוב את המוכר אהבה ללא תנאים בחורות יפות שלא אוהבות סקס שונאים את מי שאוהבים למה לאהוב את עצמך בלי תנאים? איך להתאהב? לאהוב את המציאות מלכתחילה התאהבות בקלות אהבה מוציאה ממך את הרע לגרום לחברים שלך לאהוב אותך איך לגרום למישהי לאהוב אותך בלי תנאים? לאהוב באהבת חינם איך לאהוב את העבודה שלך? עושה לה טוב והיא לא אוהבת אותי לא אוהבים סרטים רומנטיים איך לבטא אהבה בלי תנאים? לגרום למישהו לאהוב משהו שהוא לא אוהב למה אנשים לא אוהבים את מי שאוהב אותם יותר מידי? לשנוא את החיים כדי לאהוב את החיים למצוא אהבה בלי תנאים מהי אהבה בעיניך? לאהוב משהו לגרום לבחור לאהוב פחות להתאהב במישהי לגרום לה לאהוב אותך למה לא לרצות שיאהבו אותך? איך לגרום לאקסית לאהוב? איך לא לצאת אהבל? לא להתאהב במישהו אחר אהבה של שקר רוצה שהיא תאהב רק אותי להתאהב במפלצת מה אני אוהב בה? האם זו אהבה או התמכרות? פיתוח אהבה עצמית החזרת אהבה מיסטית איך לאהוב להוציא הצעות מחיר? נבגד אוהב את הבוגדת לא אוהב את איך שהיא נראית איך עובדת התאהבות לא הגיונית? נשים אוהבות גברים מה לעשות כדי לגרום לו לאהוב אותך? להרגיש נאהב לאהוב שוב לאהוב למה היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי? למה אנחנו אוהבים מוזיקה? לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש האם אהבה היא אקראית או אהבה היא סיבתית? האם אפשרי לאהוב בלי סיבה? איך להחזיר אהבה? לאהוב את המציאות אהבה עצמית ושנאה עצמית אהבה מושלמת בשלמות לשכוח מישהי שאני אוהב אשתי לא אוהבת אותי לשחזר תחושת אהבה שנעלמה עוד נושאים ...
האתר Love.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קאוצינג, מאמן אישי לאהבה, אימון אישי אהבה ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Love.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2344 שניות - עכשיו 14_09_2025 השעה 09:57:51 - wesi12